ΑΠΟΦΛΟΙΩΤΗΣ ΑΝΑΝΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΣ PINEAPPLE SLICER

9.90€
Product Code: PIS36957
Stock Instock

Overview

Σας αρέσει ο ανανάς αλλά το καθάρισμα και το κόψιμο σας δυσκολεύουν. Τώρα με τον αποφλοιωτή ανανά θα έχετε ομοιόμορφες και ζουμερές φέτες ανανά γρηγορ...
Default
Brand OEM
Manufacturer OEM

Σας αρέσει ο ανανάς αλλά το καθάρισμα και το κόψιμο σας δυσκολεύουν. Τώρα με τον αποφλοιωτή ανανά θα έχετε ομοιόμορφες και ζουμερές φέτες ανανά γρηγορά και ευκολά.

Ανοξείδωτος αποφλοιωτής ανανά Το καλύτερο δώρο για τους λάτρεις αυτού του υπέροχου φρούτου!Τώρα με 2 κινήσεις μπορείτε να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας φρούτο εύκολα και γρήγορα σε λιγότερο από 2 λεπτά!

Κόβετε το επάνω άκρο του ανανά, τοποθετείτε το εργαλείο στο κέντρο και το περιστρέφετε (βιδώνετε ως το τέρμα).

Τραβάτε έξω το εργαλείο με τον καθαρισμένο ανανά κι αφαιρείτε το επάνω μέρος του εργαλείου. Είναι έτοιμο! Απλά αδειάστε τον ανανά σε ένα πιάτο.Σκέτο ή σε τούρτες, ολόκληρο τον ανανά ή μόνο το χυμό του απολαύστε τον! Άψογες φέτες για να στολίσετε τα γλυκά σας ή τα κοκτέιλ σας!

Και τη φλούδα μη την πετάξετε! είναι μια πρωτότυπη πρόταση να σερβίρετε μέσα σε αυτή δροσερά ποτά ή φρουτοσαλάτα και να εντυπωσιάστε τους φίλους σας!

Αποφλοιωτής Ανανά Ανοξείδωτος - Pineapple Slicer - Ένα κομψό εργαλείο για την κουζίνα σας που θα λατρέψετε!Εύκολο και ασφαλές στη χρήση.Διαστάσεις: 24εκ x 8,5εκ

Questions

There are no questions about this product yet
Please sign in to ask a question.